Davy Wertz

Dierenarts

Davy Wertz - Dierenarts
Davy Wertz Dierenarts

Davy heeft in 2002 succesvol zijn dierenartsenopleiding aan de Universiteit Utrecht afgerond met als differentiatie geneeskunde van gezelschapsdieren.

Direct na zijn studie is hij gaan werken als dierenarts in het Dierenartsen Centrum Heerlen, alwaar hij drie jaar verantwoordelijk was voor de afdeling gezelschapsdieren.

Daarna werkte hij twee jaar als dierenarts voor orthopedie en tandheelkunde in de Dierenkliniek Strijthagen.

In het najaar 2007 heeft hij de dierenartspraktijk van Dr. Fiolna in Kamp-Lintfort (Duitsland) overgenomen en is tegelijkertijd thuis in Landgraaf begonnen als dierenarts. Beide vestigingen zijn nu tesamen uitgegroeid tot Dierenkliniek Wertz.

Davy is gelukkig getrouwd en woont samen met zijn vrouw Aline en de kinderen Jeremy en Naomi. Verder lopen in huis nog hond Harry, drie katten en vier cavia’s rond. Harry is tevens vaak aanwezig in de kliniek, reeds twee maal heeft hij doormiddel van een bloedtransfusie een andere hond het leven kunnen redden.

Davy is voorzitter van Dobermann Kringgroep Mergelland, Dobermann-Verein Abteilung Pier en tweede voorzitter van de DV Landesgruppe Nordrhein. Verder is hij DV Lehrhelfer, dwz. officiëel wedstrijdpakwerker. Muziek is z’n andere passie, hij speelt keyboards en gitaar in de coverband Harry’s Game.